Διαγραφή του λογαριασμού σας
Εισαγάγετε τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας TestRoost. Θα στείλουμε έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης· όταν τον ανοίξετε, ο λογαριασμός και τα προσωπικά σας δεδομένα διαγράφονται. Αυτό δεν μπορεί να αναιρεθεί.
Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή, στις Ρυθμίσεις. Μια συσκευή που χρησιμοποιούσε διαγραμμένο λογαριασμό δεν μπορεί να δημιουργήσει νέο.