Ugrás a tartalomhoz

Fiókod törlése

Add meg a TestRoost-fiókod e-mail-címét. Küldünk egy megerősítő hivatkozást; annak megnyitása törli a fiókodat és a személyes adataidat. Ezt nem lehet visszavonni.

A fiókodat az alkalmazásban is törölheted a Beállítások alatt. Egy törölt fiókhoz használt eszköz nem hozhat létre újat.