Przejdź do treści

Usuń swoje konto

Wpisz adres e-mail swojego konta TestRoost. Wyślemy link potwierdzający; jego otwarcie usunie konto i dane osobowe. Tej operacji nie można cofnąć.

Konto możesz też usunąć w aplikacji w Ustawieniach. Urządzenie, którego używało usunięte konto, nie może utworzyć nowego.