Șterge-ți contul
Introdu adresa de e-mail a contului tău TestRoost. Îți vom trimite un link de confirmare; deschiderea lui îți șterge contul și datele personale. Acest lucru nu poate fi anulat.
Îți poți șterge contul și din aplicație, la Setări. Un dispozitiv folosit de un cont șters nu poate crea unul nou.