Hesabınızı silin
TestRoost hesabınızın e-posta adresini girin. Bir onay bağlantısı göndereceğiz; açtığınızda hesabınız ve kişisel verileriniz silinir. Bu işlem geri alınamaz.
Hesabınızı uygulamada Ayarlar altından da silebilirsiniz. Silinmiş bir hesabın kullandığı cihaz yeni bir hesap açamaz.